Besparingsonderzoek

Kosten reduceren en het milieu ontlasten

Hotelpanden zijn notoire grootverbruikers als het gaat om energie en water. De hoge rekeningen zijn kostenposten die u regelmatig aan het denken zetten. Verlichting die onnodig brandt, lege zalen worden verwarmd of niet efficiënte cv-installaties zijn slechts een aantal voorbeelden die bijdragen aan hoge kosten. Gelukkig kunt u eenvoudig en zelfs zonder investeringen al grote besparingen realiseren in samenwerking met PuurTec. Wij scannen in uw hele bedrijf van keukenapparatuur tot afstelling van airco/ventilatiesysteem en verlichting, aan alles wordt gedacht.

De inzichten die hiermee verkregen worden, vertalen wij naar concrete adviezen waarmee u direct bespaart. De gemiddelde besparing zonder investeringen bedroeg de afgelopen jaren € 12.000 per jaar. Een veel grotere besparing (gemiddeld € 85.000 per jaar) wordt gerealiseerd door een geadviseerde mix van investeringen. De terugverdientijd van deze adviezen is gemiddeld 2,5 jaar.

Onze duidelijke, gefaseerde werkwijze resulteert in een rapportage die u direct kunt gebruiken richting de overheid. Minder verbruik van energie en water, minder afval en minder verspilling levert u niet alleen geld op. De belasting op het milieu door uw toedoen neemt enorm af! Dat is wat wij noemen: Duurzaam geld besparen.

Bent u geïnteresseerd?         Neem direct contact op

De zekerheden van PuurTec

  1. Wij geven alleen adviezen welke u geld opleveren
  2. Wij garanderen dat de opbrengsten hoger zijn dan de investeringen
  3. Gemiddelde besparing van €85.000 per jaar
  4. Gemiddelde terugverdientijd 2,5 jaar
  5. No cure, no pay
  6. Onze CO2 rekenmethode is KEMA gevalideerd
  7. Wij zorgen voor minder belasting op het milieu
  8. 25 jaar hotel ervaring!

Contact

Telefoon PuurTec    06 - 125 200 24

mailcontact    Contactformulier

adres    Contactgegevens