Green Key

Hét internationale keurmerk
voor een duurzame horeca

Dankzij onze snelle scan kunt u op een snelle en eenvoudige wijze achterhalen hoe u in aanmerking komt voor het Green Key label. Green Key is een internationaal erkend label, dat ook door handhaving van de overheid, steeds meer gezien wordt als een bewijs van goed ondernemerschap. Hierdoor worden steeds meer convenanten met overheden afgesloten om de bedrijven met een Green Key niet meer te controleren.

Belangrijk is ook dat de overheid zichzelf verplicht heeft om duurzaam in te kopen. Uiteraard betreft dit ook accommodaties voor overnachten en vergaderen. Hierdoor gaat het bezitten van een Green Key label een voorwaarde worden om in aanmerking te komen voor opdrachten van diverse overheden.

 

PuurTec kan u begeleiden bij het behalen van de Greenkey en het behoud van het certificaat. Graag informeren wij u op locatie verder over dit traject. 

PuurTec heeft voor Hotel Assen als eerste horecaonderneming in Nederland het Green Key label verdiend. Ons besparingsonderzoek met bijbehorende rapportage, in combinatie met onze jarenlange ervaring, vormen het ideale startpunt voor het behalen van de Green Key.

Bent u geïnteresseerd?         Neem direct contact op

De zekerheden van PuurTec

  1. Wij geven alleen adviezen welke u geld opleveren
  2. Wij garanderen dat de opbrengsten hoger zijn dan de investeringen
  3. Gemiddelde besparing van €85.000 per jaar
  4. Gemiddelde terugverdientijd 2,5 jaar
  5. No cure, no pay
  6. Onze CO2 rekenmethode is KEMA gevalideerd
  7. Wij zorgen voor minder belasting op het milieu
  8. 25 jaar hotel ervaring!

Contact

Telefoon PuurTec    06 - 125 200 24

mailcontact    Contactformulier

adres    Contactgegevens