Ons verhaal

Onze visie

Verspilling is zonde, slecht voor het milieu, kost geld, maar bovenal is het niet nodig. Bij PuurTec zien we een hotelsector voor ons, waarbij op een verantwoorde wijze wordt omgegaan met energie, goederen en afvalstromen. Met behulp van onze onderzoeken en adviezen krijgt u als hotelier meer grip en inzicht. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw bedrijfsvoering zonder dat dit op uw begroting drukt. Sterker nog, wij garanderen dat onze samenwerking resulteert in lagere kosten voor u. Zo kunt u besparen, efficiënter werken en bijdragen aan een schonere wereld, zonder extra moeite.

PuurTec neemt in het verduurzamen van de hotellerie graag een leidinggevende rol aan. Wij gaan hierbij enkel voor kwaliteit en resultaat. Wij beloven u daarom geen mooie cijfers, maar wij garanderen resultaten die voldoen aan de wereldwijde standaards. Vandaar dat wij een KEMA-keurmerk bezitten en werken met Gold standard certificaten. No-nonsense en het belang van de ondernemer zijn onze belangrijkste vertrekpunten. Op deze manier zet PuurTec de toon met gegarandeerde kostenbesparing en milieuvriendelijke oplossingen die er echt toe doen.

Onze missie

Ons doel is simpel: PuurTec maakt voor de horeca het totale verbruik (energie, water, afval, food & beverage) inzichtelijk en garandeert met een advies op maat kostenbesparingen en minder belasting op het milieu.

De roots van PuurTec liggen in ruim 25 jaren ervaring in de horeca. Hierbij zijn inzichten en ervaringen opgedaan die leiden tot meer efficiëntie. Door alle processen in de horeca efficiënter in te richten is al een grote kostenreducering mogelijk zonder investeringen. Deze kennis heeft geresulteerd in het opzetten van besparingsonderzoeken.

Vandaag de dag leveren onze besparingsonderzoeken niet alleen directe besparingen op, ze zorgen in de regel tevens voor minder belasting op het milieu en vormen ook de basis voor het behalen van een GreenKey-label en het handhavingsverzoek van de overheid.

In aanvulling hierop kunnen wij een CO2 footprint bepalen, speciaal gericht op de horeca. Wij zijn als enige in staat zijn een volwaardige CO2 footprint (incl. food & beverage) voor de horeca te berekenen. Voor deze dienst bezitten wij KEMA-keurmerk, zodat u erop kunt vertrouwen dat onze resultaten voldoen aan de wereldwijde standaards. In het verlengde hiervan kunnen wij uw bedrijf of delen hiervan klimaatneutraal maken. Dit doen wij met Gold-certificaten. Dit is de betrouwbaarste wijze om een bedrijf klimaatneutraal te maken en wordt gedragen door 80 Ngo’s en het T.U.V. Sud.

De horeca kent vele grootverbruikers op het gebied van energie, water en afval. In de steeds meer bewust wordende wereld neemt de vraag naar waardevolle informatie om bij te kunnen sturen toe. Daarom biedt PuurTec de mogelijkheid om de meetdiensten over te nemen. Het monitoren van verbruik geeft vergelijkingsinformatie waarbij afwijkingen snel worden geïdentificeerd. Deze data geven zoveel informatie dat PuurTec in staat is om de exploitatiekosten en de footprint door de jaren heen aanzienlijk te reduceren. Als bedrijf betekent dit dus minder kosten en meer winst! Bijkomend voordeel van al onze diensten is dat de handhaving kan worden bediend en besparingen op het milieu naar (potentiele) klanten kan worden gecommuniceerd.

De zekerheden van PuurTec

  1. Wij geven alleen adviezen welke u geld opleveren
  2. Wij garanderen dat de opbrengsten hoger zijn dan de investeringen
  3. Gemiddelde besparing van €85.000 per jaar
  4. Gemiddelde terugverdientijd 2,5 jaar
  5. No cure, no pay
  6. Onze CO2 rekenmethode is KEMA gevalideerd
  7. Wij zorgen voor minder belasting op het milieu
  8. 25 jaar hotel ervaring!

Contact

Telefoon PuurTec    06 - 125 200 24

mailcontact    Contactformulier

adres    Contactgegevens